РЕГИОНАЛНА ЛИГА У БОКСУ – Сутра у  “Лагатору” одлука о шампиону

РЕГИОНАЛНА ЛИГА У БОКСУ – Сутра у  “Лагатору” одлука о шампиону

Такмичење у Регионалној лиги у боксу приводи се крају. Сутра пада одлука о првом шампиону лиге. Лозница  је у прилици да освоји титулу, а на том путу очекује је најтежи противник – екипа Сесвета из Загреба. Гости из Хрватске допутовали су у најјачем саставу, а из табора Лознице стиже порука да је екипа спремна и да су уверени у победу. У Лозницу су допутовали и чланови Управног одбора лиге.

Вечерас је  у УФК “Лагатор”одржана конференција за новинаре на којој су о сутрашњем мечу говорили  представници обе екипе.

Петар Денда новинар РТС-а  рекао је да нас сутра очекује прави боксерски спектакл и да је ова година историјска за развој бокса на овим просторима. истакао је да је лига после много година кренула и да је испунила очекивања, као и да су сви клубови који су учествовали у овом такмичењу шампиони, без обзира на то што ће се само један окитити титулом.

Јурица Рунтић, председник Управног одбора Регионалне лиге задовољан је како је протекло такмичење у првој години постојања и најавио да ће се догодине укључити и екипе из Словеније и Црне Горе.  Учествоваће осам екипа из шест држава.

Дамир Плантић, боксер  Сесвета (прошле године боксовао за Лозницу) рекао је да очекује одличне борбе на лозничком рингу и позвао навијаче да дођу у што већем броју и погледају врхунски бокс. Нагласио је да су боксери из Загреба дошли да победе у овом мечу.

Драган Вељковић, боксер Лознице, пожелео је свим такмичарима много среће и да очекује да све протекне у духу фер-плеја. Нада се да ће Лозница победити и тако освојити титулу. И он је позвао љубитеље племените вештине да дођу у “Лагатор” јер ће имати шта да виде.

Александар Рисимић, председник БК Лозница, захвалио се локалној самоуправи на великој подршци и поручио да ће прва титула у Регионалној лиги отићи у Србију. Сигуран је да ће Лозница сутра победити и освојити титулу. Позвао је навијаче да дођу у великом броју и да спортски поздраве боксере обе екипе. Потсетио је да су у Загребу били дочекани као пријатељи и да и Лозничани треба босерима из Хрватске да узврате на исти начин, да покажу велико срце и да их дочекају раширених руку.

Сутрашњи меч  у хали “Лагатор”између Лознице и Сесвета почеће у 18 часова. 

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )