ФС ЛОЗНИЦА: КАДЕТСКО-ОМЛАДИНСКА ЛИГА – Церу јесења титула

ФС ЛОЗНИЦА: КАДЕТСКО-ОМЛАДИНСКА ЛИГА – Церу јесења титула

У јесењем делу сезоне у Кадетско-омладинској лиги ФС Лозница такмичило се осам клубова. Прво место освојила је екипа Цера из Јадранске Лешнице који је освојио 18 бодова. Најозбиљнији конкуренти у борби за јесењу титулу били су Раднички Стобекс из Клубаца и Подриње из Лозничког Поља са по 16 бодова. Кадети Лознице заузели су четврто место са 12 бодова, Јадар (С) је био пети са 10, шести Рудар и седма Младост (ДД) освојили су по 4, док је последњи Борац (Л) без бодова.

Такмичење је протекло у најбољем реду. За многе је изненађење прво место Цера, али имајући у виду игре које су пружали момци из Јадранске Лешнице јесења титула им је заслужено припала. Утакмице су биле занимљиве и квалтетне, а службена лица добро су обавила посао  каже Марко Пајић, директор лиге млађих категорија.

У екипи Цера презадовољни су због успеха и надају се да ће се радовати и на крају првенства.

– Ово је леп успех и надам се да ћемо у истом ритму наставити и на пролеће. Екипа је формирана пре пет година и имамо двадесет младих фудбалера из Јадранске Лешнице и околних места.  Тим сам преузео пре почетка сезоне, а заслуге за овако добар резултат припадају и Дикану Лукићу, бившем тренеру ове селекције. Због тога што  наш терен још увек није завршен, све утакмице смо одиграли у гостима. Тиме је успех још већи. Сигуран сам да на њих можемо озбиљно рачунати за сениорски састав – истиче тренер Томислав Чотрић.

Поред кадетскоомладинске селекције, активна је и пионирска која окупља двадесетак фудбалера. У клубу кажу да су играчи поникли у млађим селекцијама будућност Цера.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )