Синоћ у Специјалној болници – ВЕЧЕ ЗАВИЧАЈНЕ ПОЕЗИЈЕ

Синоћ у Специјалној болници – ВЕЧЕ ЗАВИЧАЈНЕ ПОЕЗИЈЕ

Специјална Болница за рехабилитацију Бања Ковиљача“, приредила је синоћ вече завичајне песме. У програму су учествовали солиста на хармоници и певач Драган Неговановић из Бање Ковиљаче, који је својим гласом и песмом подигао публику на ноге, и лознички песник Петар Петровић који је казивао своје песме о селу и обичајима којих више нема, за шта је такође награђен бурним аплаузима публике.

Никада до вечерас нисам имао тако бројну и тако пажљиву публику. Успели смо на отвореној сцени између вила „Херцеговина“ и „Далмација“ да направимо незаборавну атмосферу међу толиким бројем посетилаца. Дивна, емотивна, озбиљна публика мени враћа веру у реч и песму. Дубоко су осетили емоције и поруке које сам у песме обликовао. Признајем да је то управо потребно сваком ствараоцу јер ја пишем због таквих људи – изнео је своје утиске после програма Петар Петровић. У име домаћина, задовољство је изразила и Славица Томић која је отворила програм.

– Лепо је видети да толико људи дође да пропрати једну културну манифестацију. Ми редовно приређујемо програме на овом месту током лета, али одавно није било овако. Публика је уживала у музици и стиховима који су их дирнули у душу. Сигурно ћемо ускоро поновити нешто слично – рекла је Томићева.

 С.П.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )