Фудбал: ФК Лозница – У ПОНЕДЕЉАК ПОЧИЊУ ПРИПРЕМЕ

Фудбал: ФК Лозница – У ПОНЕДЕЉАК ПОЧИЊУ ПРИПРЕМЕ

У понедељак се завршава одмор за фудбалере Лознице. Тренер Душко Обадовић обавиће прву прозивку на Градском стадиону. Иза Лозничана је тешка сезона. До последњег кола водили су битку за очување статуса и на крају су, предвођени Обадовићем, успели у томе. Председник клуба Властимир Лукић најавио је много веће амбиције у новој сезони – борбу за горњи део табеле, а ако се укаже прилика Лозничани ће се упустити у трку за прво место. Одмах по завршетку сезоне најављено је реновирање тима. Појачања су неопходна и у клубу су кренули у потрагу за фудбалерима који могу да допринесу подизању квалитета игре ове екипе.

– Трагамо за појачањима и сигурно ће их бити, али биће и одлазака из клуба. За сада нико није најавио да ће отићи, али прелазни рок је тек почео и траје чак до 31. августа тако да је све могуће. У сваком случају појачања су нам неопходна, али тешко је довести доброг играча. Потрудићемо се да сачувамо костур тима и да доведемо фудбалере који ће бити права појачања. Нећемо доводити играче по сваку цену да бисмо их имали на броју. Првенство почиње половином августа тако да има довољно времена да формирамо екипу, али и да се добро припремимо за искушења која нас очекују – истиче Душко Обадовић, тренер Лознице.

Како незванично сазнајемо, у току су разговори са два голмана, али и са Мачвом из Шапца о сарадњи два клуба. Очекује се да неки фудбалери Мачве појачају редове Лозничана.

 

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )