У Терапеутик центру ”Хедера вита” – БЕЗ ЦЕЛУЛИТА ЗА СЕДАМ ДАНА

У Терапеутик центру ”Хедера вита” – БЕЗ ЦЕЛУЛИТА ЗА СЕДАМ ДАНА

Лето се загрејало, плаже су све пуније, како поред Дрине, тако и на мору, а да би се у потпуности уживало у врелим данима и летовању, најчешће је потребно и добро се осећати у својој кожи у тренуцима када је покрива мање одеће. Лозничка ”Хедера вита” пласирала је на тржиште јединствену, за кориснике потпуно безбедну колекцију производа за заштиту од штетног сунчевог зрачења са високим заштитним факторима, а без састојака који се налазе на листи оних који у додиру са сунчевим зрацима постају канцерогени. Поред тога, у ”Хедерином” Терапеутик центру примењују програм за борбу против целулита, што омогућава слободан одлазак на плажу.

Од отварања Терапеутик центра прошло је нешто више од шест месеци, а искуства стечена у том периоду омогућила су развој седмодневног и четрнаестодневног програма за борбу против целулита, у зависности од потреба. Свакој корисници одређује се посебан програм који се састоји од детоксикације организма чајевима направљеним према рецептури ”Хедера вите”, апаратурне лимфне дренаже, вакуум масаже, радиоталасног лифтинга и ручне масаже. Комбинацијом свих тих техника, уз коришћење неколико ”Хедера вита” антицелулит гелова, који стижу право из производње, постиже се пун ефекат.

 

– Сада је већ јул, а ми од априла радимо на решавању проблема са антицелулитом и десетине задовољних корисница изашло је из нашег Терапеутског центра. Ниједна жена није иста, није исто грађена, нема сваки организам исти проценат мишића и масноћа и ниједан целулит није исти, зато се за сваку корисницу прави посебан антицелулит програм и то даје резултате – каже Олгица Самоиловић, власница ”Хедера вите”.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )