Видовдански турнир ”Лозница 2017” – ЛОЗНИЦА, НАЈЗАД, НА ВРХУ

Видовдански турнир ”Лозница 2017” – ЛОЗНИЦА, НАЈЗАД, НА ВРХУ

Други викенд Видовданског фудбалског турнира ”Лозница 2017” почео је данашњим надметањем дечака и девојчица рођених 2007. и 2009. године. Домаћин турнира ФК Лозница коначно је стигао до првог места, екипа 2009. годишта, предвођена тренерима Слободаном Максимовићем и Драганом Јевтићем, освојила је титулу оставивши иза себе ОФК Шабац и Спорт клуб из Руме. Најбољи стрелац у овој конкуренцији био је Никола Јовановић из ваљевског Сењака, вратар Матеја Шкорић, ОФК Шабац, најпоузданији је чувар мреже, а зелено-бели Урош Максић проглашен је најталентованијим играчем.

Радан Иванић, ФК Трновица, био је највештији жонглер, Његош Дражић, Спорт клуб из Руме, најбољи је извођач слободних удараца, а Лазар Тријић, љубовијски Спортакус, најбоље контролише снагу и прецизност ударца.

У конкуренцији старијих дечака прво место освојио је ОФК Шабац испред суграђана из Санрајса и зворничке Дрине. Стефан Живковић, Санрајс, био је најпрецизнији, Никола Буњевац, Дрина, Зворник, најбољи је голман, а Душан Макевић, ОФК Шабац, најдаровитији је играч.

Такмичење у елементима фудбалске игре донело је доминацију дечака из Осмака. Един Чирић највештији је жонглер, а Васо Ђурић био је ненадмашан у извођењу ”слободнњака” и контроли снаге и прецизности ударца.

 

Сутра на терен Градског стадиона истрчавају играчи 2008. и 2010. годишта. 

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )