Фудбал: Српска лига ”Запад” – БОД ЗА КРАЈ СЕЗОНЕ

Фудбал: Српска лига ”Запад” – БОД ЗА КРАЈ СЕЗОНЕ

У утакмици без резултатског значаја, у последњем првенственом колу, Лозница је данас (4. јун) на Градском стадиону одиграла нерешено 1:1 са ужичким Јединством Путевима. Веома топло време није погодовало игри, али су играчи оба тима, ипак, приказали добар фудбал. Зелено-бели нису искористили неколико прилика да затресу мрежу гостију, а једну од најизгледнијих пропустио је Никола Лукић. Спортска срећа није га погледала и лопта је после изврсног ударца погодила унутрашњу страну стативе, али се одбила у поље.

Лукић одлично шутира, али лопта није хтела у гол

И Ужичани су имали своје шансе да поведу, али је млади Митровић неколико пута добро интервенисао и, када су многи лопту већ видели у мрежи, осујећивао покушаје гостију излазећи као победник и из дуела један на један.

Вратар Митровић излази као победник из дуела један на један

Радост домаћима донео је Дарко Станојевић поготком у 80. минуту, али је у 91. резултат поравнат после грешке у одбрамбеној линији Лознице.

200 првенствених наступа у зелено-белом дресу – Драган Јевтић

Пред почетак утакмице Драгану Јевтићу, једном од најискуснијих играча Лознице, уручен је поклон – урамљени дрес са бројем 200 на грудима поводом његовог двестотог првенственог наступа у зелено-белом дресу.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )