У лозничком ДС  – ИЗБОРИ 10. ЈУНА

У лозничком ДС  – ИЗБОРИ 10. ЈУНА

За председника и двадесет чланова Градског одбора лозничке демократе гласаће 10. јуна, потврдила је за ЛН Наташа Арсић,  повереница ДС у Лозници.

За члановe Градског одбора до сада је пријављено 26 кандидата, док ће чланство за председника поново бирати између истих кандидата Дејана Велимановића, Томислава Чотрића и Драгана Николића. Демократе су најпре бирале председника 29. јануара када ниједан кандидат није имао довољан број гласова за победу, али је тада изабран Градски одбор са 20 сталних чланова. Други круг одржан је 12. фебруара када су  оба кандидата Чотрић и Велимановић добили по 57 гласова,  што је незабележено у досадашњој пракси ДС у Србији. Због тога је oдлуком Извршног одбора странке, средином фебруара, Наташа Арсић постављена за поверника до избора новог председника ДС у Лозници. 

ДС је у изборе за новог председника кренуо пошто је оставку  на то место поднео дотадашњи први човек лозничких демократа др Никола Јаковљевић.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )