”Гучево челенџер 2017” – ДАНАС ТРКА НА ГУЧЕВУ (ВИДЕО)

”Гучево челенџер 2017” – ДАНАС ТРКА НА ГУЧЕВУ (ВИДЕО)

Јучерашњи пролог ”Гучево челенџера 2017”, код Дома културе у Бањи Ковиљачи, по упорној киши био је изузетно узбудљив и за гледаоце и за учеснике, а ништа мање занимљива неће бити ни трка која почиње данас (недеља, 30. април) у 11 сати. По завршетку пролога награде су додељене победницима у Турист (”Ц”) класи, а понели су их првопласирани Милош Дишковић, другопласирани Горан Обреновић и Дарко Ђурашинов који се нашао на трећем месту.

Најбољи резултат на прологу, који је одредио стартне позиције за данашњу трку, у ”А” категорији остварио је Матеј Штусај, а следе га Душан Благојевић и Александар Марић док је у категорији ”Б” најбољи био Јован Јовановић. Њему су по оствареном времену најближи били Дејан Хриберник и Иштван Ердег.

Учесници ”Гучево челенџера” који организује лознички Мото-клуб Хард ендуро, данас ће планинским, шумским стазама возити трку дугу више од 60 километара.

Овај, изузетно атрактивни догађај подржали су Град Лозница и Туристичка организација града, а Лозничке новости су медијски покровитељ.

 

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )