Хотел “Гранд” спреман за госте – НОВО РУХО ЗА ПРВИ МАЈ

Хотел “Гранд” спреман за госте – НОВО РУХО ЗА ПРВИ МАЈ

Реновирање крупањског хотела “Гранд” ближи се самом крају па ће већ за Дан рада гости који дођу у средиште Рађевине моћи да одседну у новим собама. Два месеца радило се ударнички да би све било спремно за нову туристичку сезону. Реновирана су два спрата у потпуности, све је ново укључујући намештај, ресторан је проширен на 260 места са некадашњих 180, тако да сада госте дочекује сасвим нови ниво услуге.

– Гостима врата отварамо већ за предстојећи празник тако да овај продужени викенд могу провести код нас. Преостаје још да се уради спа центар са базеном, што ће бити завршено до средине јуна, па ћемо пуну сезону дочекати потпуно спремни и са новим услугама за наше сталне госте као и за оне који први пут буду посетили Крупањ –  каже Ковиљка Митић, директорка хотела “Гранд”.

Спа центар простираће се на 400 квадратних метара и имаће затворени базен, ђакузи, сауну и слану собу, што ће гостима и те како значити, нарочито спортским екипама на припремама које су редовни гости “Гранда”. Стални гости су се и до сада враћали задовољни условима и услугом, а реновирањем и отварањем спа центра овај хотел обогаћује понуду и постаће још привлачнији туристима и спортистима.

 Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )