Лешничанка у кокуренцији за финале ”Miss Adria” – ГЛАСАЈТЕ ЗА КАЋУ

Лешничанка у кокуренцији за финале ”Miss Adria” – ГЛАСАЈТЕ ЗА КАЋУ

Деветнаестогодишња Лешничанка Каћа Трипковић ушла је у национално финале такмичења ”Мис Адриjа” за 2017. годину. Она се, са још 17 девојака, налази у финалном избору три такмичарке које ће представљати Србију на великом финалу крајем октобра ове године у Дубровнику. Према правилима, из једног града на такмичењу може учествовати само једна девојка и ту је препреку Каћа успешно прошла, а сада је очекује национално финале у којем ће посетиоци сајта missadria.com гласањем одлучити ко ће бити представнице наше земље у финалу.

– Са странице ”Мис Адриjа” јавили су ми се и питали ме да ли сам заинтересована да се пријавим на такмичење. Никада се нисам бавила манекенством и моделингом, али сам помислила, зашто да не, и ето ме сада у другом кругу. Волела бих да прођем у велико финале, највише због дружења и упознавања нових људи. На ово гледам као на једну лепу авантуру – каже Каћа, матуранткиња Саобраћајно-техничке школе у Земуну, додајући да су јој највећа подршка пријатељи, посебно другарица Милица Живановић.

Гласање за избор српских представница на такмичењу на којем учествују девојке из још шест земаља, Хрватске, БиХ, Црне Горе, Словеније, Мађарске и Италије, почиње сутра (26. април) и трајаће до 1. маја. На свим нивоима такмичења победнице одабирају искључиво гласачи путем СМС-а и то по систему један број, један глас. Са једног броја може се гласати укупно три пута и то по једном у сваком кругу такмичења, у квалификацијама, другом кругу, односно националном избору представница, и у великом финалу. Када почне гласање за три представнице Србије, на профилима конкуренткиња појавиће се дугме ”гласај” које ће нестати по завршетку гласања. Кликом на ово дугме отвара се прозор са инструкцијама за гласање. Уколико неко пошаље више од једне поруке у току било ког круга, рачунаће се само први глас, а трошкови ће бити обрачунати за све послате поруке.

Учешће Трипковићеве на овом такмичењу лепа је прилика и за промоцију Лознице пошто се уз слику сваке учеснице налазе и грб и име града из којег долази. Ове године велико финале одржава се у Дубровнику пошто је лане победу однела Дубровчанка Сумеја Брковић.

За Каћу се може гласати на следећој адреси: http://www.missadria.com/contestants/KacaTripkovic/

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )