Промена на голу Лознице – МИТРОВИЋ ПРВИ ГОЛМАН (ВИДЕО)

Промена на голу Лознице – МИТРОВИЋ ПРВИ ГОЛМАН (ВИДЕО)

Млади вратар Никола Митровић (19) први је голман ФК Лозница. Досадашњи први чувар мреже Немања Радукић напустио је клуб и отишао у Аустрију. Према речима шефа стручног штаба ФК Лозница Владице Петровића, млади голман има пуно поверење стручног штаба.

– Митровић је до сада бранио на неколико утакмица и то добро. Млад је голман и има нашу максималну подршку и пуно поверење. У Љубићу ћемо у недељу против Полета наступити са много младом екипом, имаћемо четири, пет бонуса, и морамо бити спремни на све. Противник је по мери, али је то врућ терен – каже Петровић.

Митровић се неочекивано нашао у ватри, али је то, иако млад, сасвим довољно искусан голман који је још у Квалитетној лиги Србије за пионире, а потом и у кадетској и омладинској лиги, наговештавао да ће стасати у одличног вратара.

– Нема треме, најважније је да имам подршку тренера и саиграча, што ми много значи. Утакмица у Љубићу биће као и свака друга, није ми први пут да стајем на гол првог тима Лознице и очекујем да све прође како треба и да се изборимо за повољан резултат. На мени је да до краја сезоне искористим прилику која ми се указала и да покажем од каквог сам материјала саздан – каже млади Митровић.

 

Н. Т. 

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )