ФУДБАЛЕРИ ЛОЗНИЦЕ ОДИГРАЛИ ПРВИ КОНТРОЛНИ МЕЧ – Кренуле утакмице

ФУДБАЛЕРИ ЛОЗНИЦЕ ОДИГРАЛИ ПРВИ КОНТРОЛНИ МЕЧ – Кренуле утакмице

loznica prvi tim

Ужелели су се утакмица и фудбалери и навијачи српсколигаша Лознице. Пауза је била дуга и ноге су још “тешке”, а тренер Миле Милановић очекује да  игра из утакмице у утакмицу буде све боља. У понедељак је на помоћном терену Градског стадиона одигран меч између две екипе Лознице како би Милановић проверио могућности играча који су на проби.

– Терен је био тежак и није било лако играти, али и поред тога могао сам стећи увид у тренутне могућности фудбалера. Нисам задовољан оним што сам видео када су у питању играчи који би требало да појачају наш тим. Очекивао сам много више од њих. Прелазни рок се завршава 17. фебруара и има довољно времена да добро проценимо ко нам је потребан и да ли заиста може представљати појачање за нашу екипу. Припреме протичу по плану и најважније је да су сви играчи здрави. Уверен сам да ћемо спремно дочекати старт другог дела сезоне – каже Милановић.

Лозница је за јуче имала заказан меч у етно-селу “Станишићи” са екипом Мачве из Шапца, а нову пробу имаће у недељу када ће одмерити снаге са екипом Звијезде. И ова утакмица биће одиграна у етно-селу “Станишићи”.

Први пријатељски меч у Лозници одиграће у среду 15. фебруара на помоћном терену Градског стадиона, а противник ће им бити Цер из Јадранске Лешнице, јесењи првак Мачванске окружне лиге.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )