ПОЛИЦИЈСКА СТАНИЦА – У Лозници нема криминалних група

ПОЛИЦИЈСКА СТАНИЦА – У Лозници нема криминалних група

DSCN3630

На подручју ПС Лозница прошле године било је 496 кривичних дела, 14 више него 2015, а регистрована су 402 прекршаја против јавног реда и мира, односно 85 мање него претходне године. Специјализована група за борбу против наркоманије укупно је запленила скоро 30 килограма разних врста наркотика

За Полицијску станицу у Лозници прошла година била је успешна. Према речима начелника ПС Раденка Петровића, у 2016. години није било убистава, смањен је број случајева ремећења јавног реда и мира као и  разбојништава, успешност расветљавања кривичних дела је изнад републичког просека, а добри резултати забележени су и у борби против наркоманије.

Петровић каже да стање јавног реда и мира у 2016. на територији коју покрива лозничка ПС оцењује као стабилно и да није било нарушавања јавног реда и мира у већем обиму. Регистрована су 402 прекршаја против јавног реда и мира, односно  85 мање него 2015. године.

– Прошле године било је 496 кривичних дела, а то је у односу на 2015. повећање за 14 дела. Разлог је повећање броја насиља у породици, односно то што више неки случајеви нису окарактерисани као прекршаји већ кривична дела као и веће откривање дела по привредном криминалитету. У 2016. нисмо имали регистрованих кривичних дела убистава, било је једно убиство у покушају, са непознатим извршиоцем које је и расветљено.

Т.М.С

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )