ЗАВРШЕН ЗИМСКИ ОДМОР ЗА ФУДБАЛЕРЕ ЛОЗНИЦЕ – Крећу у понедељак

ЗАВРШЕН ЗИМСКИ ОДМОР ЗА ФУДБАЛЕРЕ ЛОЗНИЦЕ – Крећу у понедељак

mile milanovic fk loznica

После више од два месеца, фудбалери Лознице поново ће истрчати на терен. Тренер Миле Милановић окупиће екипу у понедељак. До 30. јануара тренираће у хали “Лагатор”, а затим ће изаћи на напоље и тренирати на фудбалском игралишту.

– Верујем да су се фудбалери добро одморили и да су се ужелели фудбала. Тренираћемо и у хали и на отвореном и надам се спремно дочекати пролећни део првенства. Јесенас смо у ходу формирали тим и из меча у меч играли све боље тако да смо на крају завршили на сасвим пристојном шестом месту. То је добар резултат и надам се да ћемо на пролеће бити још бољи. Заказали смо осам контролних мечева како бисмо што боље уиграли екипу – каже Милановић.

Прву пријатељску утакмицу Лозница ће одиграти са Мачвом из Шапца 9. фебруара у етно-селу “Станишић”, а ту ће се састати и са екипом Звијезде 13. фебруара. Први меч у Лозници одиграће 13. фебруара, а ривал ће јој бити Цер из Јадранске Лешнице. Са Радничким Стобекс снаге ће одмерити 19. фебруара на игралишту у Лозници, док ће 22. фебруара ривал Лозничанима бити Напредак са Шепка. Већ 25. фебруара Лозницу очекује утакмица са Дрином из Зворника. Лозничани ће 1. марта угостити Дрину из Љубовије, а генералну пробу Лозница ће на свом терену имати 4. марта када ће се састати са Јединством са Уба.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )