ФК БОРАЦ (ЛЕШНИЦА) – Циљају врх

ФК БОРАЦ (ЛЕШНИЦА) – Циљају врх

okruzna-veza

Јесења сезона у Мачванској окружној лиги била је веома успешна за Борац из Лешнице. Екипа је заузела друго место са 30 бодова и има само бод мање од водећег Цера. Почетак сезоне није наговештавао овакав расплет.

– У летњем прелазном року добро смо појачали тим и амбициозно смо ушли у првенство. Међутим, већ на старту због повреда смо остали без петорице фудбалера тако да нисмо кренули онако како смо очекивали. Великим трудом, залагањем, борбеношћу у наставку сезоне успели смо да остваримо одличне резултате и заслужено освојимо друго место. Уз меча у меч играли смо све боље. Показали смо завидан квалитет на терену и веома сам задовољан због тога. Атмосфера у екипи и у клубу уопште је изванредна и то заједништво даје наду за још боље резултате – каже Зоран Васиљевић, тренер Борца.

Лешничани после успешне јесени размишљају о борби за прво место. Васиљевић истиче да Борац има квалитет за титулу, а уз појачања која се најављују, сматра да могу остварити циљ уколико управа донесе такву одлуку.

– Размишљамо о вишем рангу, али веома смо опрезни. Желимо да сложимо све коцкице, не бисмо да уђемо у Зону и да тамо проведемо само једно лето. Све што радимо чинимо у дугорочном интересу. Успели смо да стабилизујемо клуб, формирали смо добар тим и све иде на боље. Много пажње посветили смо спортској инфраструктури – тренутно сређујемо терен, покрили смо трибине, планирали смо радове на реконструкцији свачионица, стварамо боље услове за тренирање и одигравање утакмица. До Нове године одлучићемо да ли ћемо се упустити у борбу за прво место – каже Јован Милекић, члан управе Борца.

Тренер Васиљевић каже да ће припреме за пролећни део сезоне почети, највероватније, 25. јануара на игралишту у Лешници, где, како каже, имају одличне услове. Сигуран је да ће спремни дочекати наставак првенства и борбу за највиши пласман.

Милекић је најавио пријатељски меч у којем ће се Борац састати са суперлигашем Војводином. Утакмица ће бити одиграна почетком марта у Лешници.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )