ПАНТЕЛИЋИ У БЕОГРАДУ – Путујући фестивал у Студентском граду

ПАНТЕЛИЋИ У БЕОГРАДУ – Путујући фестивал у Студентском граду

razgovor-sa-publikom

Добривоје и Добрила Пантелић представили су свој “Путујући фестивал документарног филма Младенци” у Дому културе Студентски град, у Новом Београду. Публика је у уторак видела њихова четири документарна филма: “Изнад Сокола Лазе – Борка и Витомир”, из серијала Разговори покрај пута – “Винка и Борисав”, ‘”Међа”, са Небојшом Дугалићем у главној улози, и премијерно “Гвоздени мост код Осечине”.

– Презадовољни смо приликом да у Београду представимо наше филмове. Сала од 150 места била је препуна, а после пројекција смо разговарали са публиком. О нашем раду говорили су телевизијски радници и филмски редитељи Страхиња Савић, филмски редитељ, Бојана Андрић, уредница емисије “Трезор” другог програма РТС, Жика Николић, уредник “Шаренице”, Владо Перовић, професор режије, као  и  Ксенија Продановић која нас је позвала да гостујемо и наредног лета – каже Добривоје.

Пантелићи се увелико припремају за наредни Путујући фестивал, у марту наредне године, када ће публика видети њихов филм “40 дана” и “Име моје” који је снимио њихов син Милан.

Т. М.С

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )