ЈКП “ТОПЛАНА” – Добар почетак сезоне

ЈКП “ТОПЛАНА” – Добар почетак сезоне

sve-je-spremno-i-za-mrazeve

Лозничани су осам дана пре календарског почетка грејне сезоне имали “упаљене” радијаторе и за сада се све одвија без проблема.  У првим данима грејања раде се уобичајена штеловања, озрачивања и остало што, иначе, прати старт сваке  грејне сезоне.

– Од како смо 7. октобра почели топле пробе, нисмо прекидали грејање тако да смо тада практично и почели нову грејну сезону. Радимо без прекида у складу са дијаграмом и спољним температурама, гасимо грејање пар сати током дана када је температура изнад 15, 16 степени. Све је нормално, уобичајено и задовољни смо како протичу први дани. Урадили смо све што је неопходно да се добро припремимо, недостајућа опрема је уграђена и пуштена у рад, набављено је што је недостајало,  и спремни смо да дочекамо и праве зимске дане када стигну мразеви – каже директор Миодраг Дишић.

Предузеће је завршило радове на тридесетак метара топловода у Бањи Ковиљачи, до дома пензионера, где је евидентирало губитке, а у току је прикључивање једног стамбено-пословног објекта у Пашићевој. У неким зградама где су уграђени делитељи има по неколико станова чији власници то желе да ураде, али нису стигли у датом року па им “Топлана” излази у сусрет. Чим буде дана са вишим температурама, и тај посао биће урађен и тако комплетирана накнадна уградња делитеља.

У предузећу се надају ће цена енергента остати стабилна што би омогућило да у се у неко догледно време потпуно елиминише подршка буџета града што се тиче текућих субвенција.

Т.М.С

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )