ГРУПА “КРОСРОУД” – На раскршћу одабрали пут рокенрола

ГРУПА “КРОСРОУД” – На раскршћу одабрали пут рокенрола

krosrod

Рок састав “Кросроуд” (“Crossroad”), један од представника млађе генерације на лозничкој музичкој сцени, завршио је недавно снимање свог првог албума, а за сингл “Крени са мном”, урадили су и видео спот који је већ имао више прегледа на Јутјубу. Група је настала пре три године, основали су је гитариста Младен Ракић и басиста Немања Ђорђевић.

– Поред нас, у групи су још и гитариста Никола Јевтић и бубњар Бранислав Петровић а у овој постави свирамо већ годину дана. Наш дебитантски албум “Чека нас мрак” сниман је током лета у Београду, а први сингл “Крени са мном”, заједно са музичким спотом који смо снимали на Борањи, објављен је пре пар дана на нашем Јутјуб каналу – каже Младен Ракић.

На снимању су сарађивали са продуцентима Владимиром Бановчанином и Витомиром Милићевићем из групе “Тхе Бестбеат”, а како кажу момци из састава који за собом има већ поприличан број концертних наступа, за преосталих шест песама такође планирају да ураде и видео спотове, како би се што боље представили публици. За сада им је циљ да свирају што више, промовишу песме са албума и упознају људе са својим идејама и музиком, а намеравају да разговарају и са неким издавачким кућама. До сада су имали више наступа на заједничким и хуманитарним концертима, мото-скуповима у Лешници и Лозници, а недавно су свирали и као предгрупа “Дивљих јагода” на “Мотичашћу” у Бањи Ковиљачи.

С. Пајић

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )