ГИТАРИСТА МИЛАДИН ЧУКВАС – Снимио први инструментални албум

ГИТАРИСТА МИЛАДИН ЧУКВАС – Снимио први инструментални албум

dsci0013

У намери да овековечи инструменталне мелодије које је свирао током своје дугогодишње музичке каријере, гитариста Миладин Чуквас из Бање Ковиљаче недавно је завршио снимање новог албума. После неколико компактдискова са мелодијама групе “Терапија”, које је сам компоновао, Миладин се овај пут определио за композиције других аутора и соло извођење. У овом послу помогле су му колеге Слободан Вујановић Шеле (аранжмани) и Слободан Радивојевић Село (продукција), а све је тонски записано у студију “Ортаци”.

– Већ деценијама свирам разноврсну музику али неколико инструментала је увек на мом репертоару. Нема ни броја колико сам пута сваку од тих мелодија свирао на терасама хотела у Дубровнику или ресторанима на Јахорини, Златибору и другим местима па сам зато одлучио да коначно и то снимим како би трајно остало забележено – каже Миладин.

За једну од тих композиција Миладин је у уторак у свом музичком атељеу снимио и видео спот у којем су учествовали његови пријатељи и колеге из лозничких група “Зид плача”, “Празан џеп” и “Терапија”, а снимак је могуће видети на “јутјубу”.

С. П.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )