ОМЛАДИНСКА КОЛУБАРСКО-МАЧВАНСКА ЛИГА  –  Убедљиво на почетку

ОМЛАДИНСКА КОЛУБАРСКО-МАЧВАНСКА ЛИГА – Убедљиво на почетку

 

Друго првенствено коло у Омладинској колубарско-мачванској лиги било је прво у којем су зелено-бели играли и добро је кренуло, савладан је лајковачки Железничар са 6:1. Мићић и Иван Миловановић постигли су по два гола, Ђорђе Миловановић и Аврамовић по један. Озбиљна и дисциплинована игра дала је резултат, а тренер Бранко Аћимовић очекује да тако буде и убудуће.

– Надам се да ћемо тако играти и у наставку првенства. Оно што нам није требало је повреда Ђорђа Миловановића, имамо велики проблем са фондом играча и зависимо од тога колико ћемо их добити од првог тима. Нема нас много на броју и сваки играч нам много значи. Овог викенда гостујемо Јединству на Убу, доброј екипи и најозбиљнијем конкуренту за прво место. Морамо добро да се спремимо, а надам се да ће и два раније повређена играча успети да се врате у нормалан тренажни процес и бити спремни за утакмицу. Сваки играч је битан како бисмо могли долазити до бодова и напредовати ка постављеном циљу – првом месту – рекао је Аћимовић после утакмице са Железничаром.oml-micic

Како ће истог дана на Убу играти и пионирске и кадетске селекције два клуба, могуће је да ће омладинци утакмицу одиграти на главном терену, али и ако не буде тако па се лопта закотрља вештачком травом, Аћимовић сматра да то ништа не сме да промени. Терен је раван и исти за оба тима, а максимално озбиљна и дисциплинована игра даће резултат и неће бити проблема, уверен је тренер.

Омладинци Радничког Стобекс били су слободни у другом колу, а овог викенда дочекују Раднички шабачки па ће то бити мали дерби зачеља с обзиром на то да су оба тима без бодова.

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )