МАЧВАНСКА ОКРУЖНА ЛИГА – За викенд генерелне пробе

МАЧВАНСКА ОКРУЖНА ЛИГА – За викенд генерелне пробе

okruzna stobeks

Примакао се почетак јесењег дела првенства у Мачванској окружној лиги. Први мечеви биће одиграни у суботу 13. августа. Познати су парови 1. кола. Састаће се: Јевремовац – Борац (Л), Синђелић – Раднички шабачки, Антимон – Младост (П), Цер – Младост (П П), Хајдук Станко – Подриње, БМР Петловача – Јединство, Мачва 2005 – Борац (В) и Мајур – Млади борац.

Комесар за делегирање судија у новој сезони биће дугогодишњи спортски радник Милорад Гајић из Липничког Шора.

Клубови увелико играју пријатељске утакмице како би што спремније дочекали старт, а већина ће генералну пробу имати овог викенда.

Новајлија у лиги Цер из Јадранске Лешнице одиграо је два меча. Од Радничког Стобекс изгубио је са 5:1, а гол за Лешничане дао је Пајић. У другој утакмици савладали су Младост из Доњег Добрића са 2:1. Оба гола дао је Пајић. Тренер Никола Заграђанин задовољан је током припрема и игром на контролним утакмицама и каже да све иде како је и планирано.

И Синђелић из Липнице је одиграо две утакмице. Меч са Првом искром из Руњана  завршен је без победника (1:1), а гол за Липничане дао је Драгићевић који је после ове утакмице напустио клуб и отишао у Мачву 2005 из Богатића. Синђелић је у мечу са Напретком са Шепка поражен са 4:2. Голове за Липничане дали су Трифуновић и Игњатовић. Тренер Драган Игњатовић каже да ће последњу проверу имати сутра, а састаће се са БМР Петловачом.

Антимон из Зајаче одиграо је пријатељску утакмицу са Слогом из Страже и победио са 3:2. Генералну пробу имаће сутра, а састаће се са Трновицом (РС). Тренер Предраг Павловић задовољан је игром и нада се бољим резултатима у новој сезони. Екипу су појачали Милановић и Врачић (Раднички Стобекс), Андрић (Лозница) и Максић (Јадар). Списак појачања још није закључен (прелазни рок се завршава 31. асвгуста).

Борац из Лешнице савладао је екипу Милана Орлића са 4:1. Два гола за Лешничане дао је Петровић, а по један Пајић и Ђукић.

– Играли смо добро. Доминирали смо током целе утакмице. Бићемо спремни за старт сезоне – каже Зоран Васиљевић, тренер Борца.

Лешничани ће у недељу на свом терену одиграти последњу контролну утакмицу, а противник ће им бити Раднички Стобекс. Меч ће почети у 18 часова.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )