ФК ЛОЗНИЦА: ПРИПРЕМЕ У ПУНОМ ЈЕКУ – Имаћемо солидан тим

ФК ЛОЗНИЦА: ПРИПРЕМЕ У ПУНОМ ЈЕКУ – Имаћемо солидан тим

Loznica prvi tim

Фудбалери Лознице већ десетак  дана тренирају на помоћном терену Градског стадиона под будним оком искусног стратега Мирослава Мила Милановића. На окупу су 22 играча, а очекују се и појачања.

– Рачунамо на једног или  два играча са стране који нам могу помоћи у предстојећој сезони. Поред играча који су и до сада били у тиму ту су и Богићевић који је стигао из Инћије, Станојевић (Радник, Бијељина) и Тадић (Чукарички). Сви су они раније били у Лозници. Надам се да ће наше редове појачати и Драгиша Комарчевић који тренутно игра у Младости из Доње Обарске (РС). Играч његовог квалитета много би нам значио. Разговараћемо и са Марим Божићем који је много задужио овај клуб. Надам се да ће поново заиграти за ову екипу и да ће бити прави вођа ових фудбалера.  Задовољан сам како играчи раде на тренинзима. Добри су то момци и верујем да ћемо имати солидну екипу. Кроз пријатељске утакмице које нас очекују искристалисаћемо тим – каже Милановић.

Он истиче да је лига веома јака и да очекује пласман у средини табеле. Циљ је да се клуб стабилизује у сваком погледу. Наглашава да посебну пажњу треба посветити млађим категоријама.

– Ослонићемо се на сопствени играчки кадар и играче из околине. Клубови који немају млађе категорије и не ослањају се на сопствени кадар осуђени су на пропаст – поручује Милановић.

Лозница је у среду у Љубовији одиграла прву контролну утакмицу са новим зонашем Дрином коју је до титуле у Мачванској окружној лиги довео управо Милановић.

У недељу ће у Јадранској Лешници одмерити снаге са домаћим Цером, новим чланом Мачванске окружне лиге. У среду 27. јула Лозница ће на Градском стадиону угостити Дрину из Зворника. У суботу 30. и недељу 31. јула Лозничани ће учествовати на турниру у Лозничком Пољу. Нов проверу Лозница ће имати у среду 3. августа када ће се на Градском стадиону састати са Радничким шабачким. Генерална проба заказана је за суботу 6. августа, а противник ће им бити Напредак са Шепка. Још није одлучено где ће утакмица бити одиграна – у Лозници или на Шепку.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )