БОКС: БК ЛОЗНИЦА – Још јачи у дербију

БОКС: БК ЛОЗНИЦА – Још јачи у дербију

boks

 

Боксери Лознице једини су остварили све три победе у екипном првенству Србије и на најбољем су путу да се оките титулом. Неће бити лако освојити је јер је лига прилично изједначена, али, како каже Милан Марковић, спортски директор лозничког клуба, не плаше се никога и очекују да ће у наредним мечевима бити још бољи.

– Велико искушење очекује нас 29. маја у Лазаревцу где ћемо се “сударити” са истоименом екипом. Домаћин има добар тим, али ми имамо још бољи. Овај меч може да одлучи првенство мада се завршава тек први део. Лазаревчанима припремамо изненађење. Наше редове појачаће још један врхунски боксер. Верујем да ће бити много квалитетних борби на рингу у Лазаревцу. Надам се да ћемо на крају ми изаћи као победници – каже Марковић.

На овом мечу боксоваће и Лука Плантић, првак Европе, вице-шампион света и бронзани на Олимпијади младих. Плантић је требало да дебитује у дресу Лознице на мечу са екипом Крагујевца, али његов противник Милош Терзић није желео да изађе на ринг. Плантић обећава победу без обзира ко му буде био ривал.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )