СУТРА У КОВИЉАЧИ – Бајкерски испраћај зиме

СУТРА У КОВИЉАЧИ – Бајкерски испраћај зиме

BAJKERI ZURKA

Мото-клуб “Блек драгонс” из Бање Ковиљаче организоваће сутра у Дому културе “Александар Саша Петровић” бајкерску журку под називом “Винтер парти 2016”, којом ће на симболичан начин испратити зиму. Окупљање ће почети у 18, а музички прогам од 20 сати. Према речима Чедомира Милутиновића, председника клуба, за добар провод побринуће се рок састави “Кросрод” из Лознице “ и “Арка” из Бијељине, а за све посетиоце улаз ће бити бесплатан.

– Уз помоћ локалне самоуправе, Туристичке организације и Мезне заједнице Бања Ковиљача успели смо да обезбедимо бесплатан оброк за бајкере који ће нам доћи у госте, а за све који дођу на журку биће симболичне цене пића. Скуп је отвореног типа и позивамо да дођу сви људи добре воље који воле дружење и квалитетну музику. Журка је добар начин да изађемо из зимских дана и кренемо у сусрет пролећу и новој сезони за мотоциклисте – каже Милутиновић.

Он подсећа да су бајкери у Бањи Ковиљачи организовани од 2003. године, а да Мото-клуб “Блек драгонс” постоји већ седам година и да редовно одржава скуп “Моточашће” током лета, али и подржава све друхе манифестације и хуманитарне акције у лозником крају.

С. П.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )