ОДБОРНИК  МИЛОШ САМАРЏИЋ НАПУСТИО СНС – Поново радикал

ОДБОРНИК МИЛОШ САМАРЏИЋ НАПУСТИО СНС – Поново радикал

Milos Samardzic

Преласком одборника др Милоша Самарџића из редова Српске напредне странке (СНС), лознички одбор Српске радикалне странке (СРС) поново је добио свог представника у Скупштини града. Самараџић је у понедељак потписао приступницу радикалима, а председник Градског одбора СРС Александар Илић каже да је изабрао једину опозициону странку.

– Ми у Скупштини опозиције практично и немамо. Понекад се огласе одборници Демократске странке и то када се ради о привредним питањима, а сада је скупштинска опозиција ојачана нашим одборником. Он није поставио никакве услове, изабрао је своју стару странку и прихватили смо га добро. Велики број људи, међу којима и функционера, враћа се у СРС, а председник Шешељ рекао је да ћемо прихватити свакога, међу њима и оне који нам врате мандат. Ово има огроман значај за нас уочи предстојећих избора, а у преговорима смо са још два одборника, по једним из СНС и Социјалистичке партије Србије – каже Илић.

Самарџић ће о својој одлуци у догледно време говорити на конференцији за штампу, а за ЛН је телефоном дао кратку изјаву.

– Из личних разлога сам се вратио у СРС. Осећам да ми је тамо место, али рано је да се о томе говори јавно – рекао је Самарџић.

Са друге стране, у сада већ бившој партији одборника Самарџића, коментара нема. Шеф одборничке групе СНС у Скупштини града Миленко Вујић дао је још краћи одговор на питање о Самарџићевом одласку.

– Ја такву информацију немам. Немам ни коментар – рекао је Вујић преко телефона.

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )