У ЛОЗНИЦИ – Формиран Регионални одбор СДПС

У ЛОЗНИЦИ – Формиран Регионални одбор СДПС

SDPS

Добросав Марић изабран је за председника Регионалног одбора Социјалдемократске партије Србије (СДПС) за Мачвански округ, потврдио је прошле седмице Бранко Гогић, председник Извршног одбора партије, подсећајући да ће седиште одбора бити у Лозници.

– Формирањем Регионалног одбора за Мачвански округ заокружили смо инфраструктуру у округу и сигурни смо да ћемо на следећим изборимо постићи добар резултат.  Спремни смо да разговарамо са нашим партнерима о предизборним коалицијама, а наши одбори на локалу имаће могућност да преговарају како би постигли што боље резултате. Добросав Марић је председник Регионалног одбора, а сигурни смо и у добар рад Градског одбора у Лозници – рекао је Гогић.

Мирослав Радуловић, председник ГО СДПС, истакао је да је циљ одбора да у наредном периоду кроз програмска начела и принципе странке афирмише младе људе, припаднице женског пола, као и високообразоване људе који нису до сада били у политици а могу доста тога да покажу јер овај град виде као “место у којем ће живети добро и где ће људи остајати да раде”.

– У протекла три месеца откако сам координатор странке за Мачвански округ, извршили смо ревизију свих градских и општинских одбора, подигли смо странку у овом округу на виши ниво и сигуран сам да ће у блиској будућности СДПС у нашем округу бити друга странка по снази, после СНС. Прикључује нам се све више младих, а оно што нас радује то је чињеница да нам прилазе пољопривредни произвођечи, што смо утврдили обилазећи месне одборе и сеоска подручја. До нових избора спремаћемо се тако да на њих можемо и самостално да изађемо. Да ли ћемо излазити самостално или у коалицији са СНС, зависиће од договара на локалу и по општинским и градским одборима. За сада добро сарађујемо са СНС на нивоу округа и очекујем да ће се тако и наставити – каже Добросав Марић и наглашава да одбор има подршку врха странке и министра Расима Љајића.

С. Пајић

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )