У МАЛОМ ЗВОРНИКУ – Обележен Дан општине

У МАЛОМ ЗВОРНИКУ – Обележен Дан општине

DSC_0081

Свечаном седницом Скупштине општине у Малом Зворнику је прошлог четвртка обележен Дан општине, – 71. годишњица од ослобођења овог места од немачке окупације и 60 година од оснивања општине (општина Мали Зворник званично је формирана 26. септембра 1955. године на дан када је у рад пуштена хидроцентрала на Дрини)

Свечаности су присуствовали народни посланици Велинка Тошић, Јездимир Вучетић, Слободан Бирманчевић, Владан Милошевић, Драгослав Милановић, начелник Мачванског управног округа, Радован Дивнић, заменик начелника Града Лознице, представници суседних општина, представници општине Косовска Митровица, представници Војске Србије, одборници и други гости.

Председник Општине Мали Зворник Зоран Јевтић истакао је да ова општина лаганим, али сигурним корацима оснажује своју привреду, обнавља инфраструктуру и реализује пројекте и програме у складу са развојним плановима због чега, како је рекао, ово место добија неке нове садржаје и постаје боље место за живот.

– У реализацији више пројеката у протеклих годину дана имали смо значајну подршку Владе Србије.  Хвала Влади Србије и свим пријатељима на доброј сарадњи у протеклим месецима о чему говоре постигнути резултати. Верујем да смо у овом тешком времену успели да у кратком року урадимо доста тога, а наш најважнији посао је да тако наставимо даље и искористимо све могућности које нам се пружају, а које могу допринети развоју наше општине – нагласио је Јевтић.

В. Ст.

Цео текст можете прочитати у штампаном издању или на www.novinarnica.net

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )