УЛИЦУ БАКАЛ МИЛОСАВА – Ради “Компресор” из Ваљева

Уговор за извођење радова у Улици Бакал Милосава потписан је прекјуче у градској управи, а посао је као најповољнији понуђач добило предузеће “Компресор” из Ваљева, потврдио је за ЛН  Зоран Томић, начелник одељења за финансије и друштвене делатности.

– За два, три дана  биће завршене све неопходне припреме и очекује се да радова на изградњи Улице Бакал Милосава у дужини од 1.940 метара, крену почетком наредне седмице.  Рок за завршетак радова је 75 календарских дана, тако да посао буде готов у првој половини новембра, до почетка зимске службе, а очекивања су да ти буде и раније. Ово је прва фаза, ради се коловозни застор ширине шест метара, путни ивичњаци, кишна канализација, а због конфигурације терена неопходно је урадити више потпорних зидова и подзида. Новац је обезбеђен из кредитног задужења града тако да нема сметњи да се овај посао реализује. Иначе, вредност добијене понуде је 67 милиона динара са ПДВ, а процењена цена пројектанта била је 82 милиона динара – рекао је прекјуче Томић.

Према његовим речима локална самоуправа је захвална житељима ове улице на стрпљењу и учиниће све да се овај посао обави квалитетно и брзо.

Т.М.С

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )