У СРЕДУ ОБЕЛЕЖЕН ДАН МЛАДИХ – Младост на базену

У СРЕДУ ОБЕЛЕЖЕН ДАН МЛАДИХ – Младост на базену

Dan mladih

Међународни дан младих обележен је и у Лозници окупљањем на градском купалишту у среду ујутру и увече. Током преподневних активности, сарадници Омладинског центра посетиоцима су поделили информативни и образовни материјал, бесплатне превентивне прегледе радили су представници Дома здравља, а увече је у сарадњи са Установом за физичку културу “Лагатор” био слободан улаз за ноћно купање на базену, док су узбудљиве игре на води организовали Дарко Васић и Младен Миловановић.

– Поред збавних активности и дружења које смо приредили на градском купалишту, у просторијама Омладинског центра Регионална развојна агенција Подриња и Подгорине спровела је тродневну обуку за почетнике у предузетништву. У току су курсеви италијанског и енглеског језика као и информатике, а покренули смо нова саветовалишта за младе, тако да се трудимо да њихов дан обележимо и радно – каже шефица Одсека за младе у градској управи Лознице Тања Глишић Матић.

У овогодишњем обележавању Дана младих поред Омладинског центра учествовали су и Дом здравља, УГ “Искра-Лозница” и “ОК клуб”.

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )