“МОТОЧАШЋЕ 2015.” – Ново дружење бајкера

Мото-клуб “Блек драгонс” из Бање Ковиљаче организоваће од 21. до 23. августа скуп бајкера “Моточашће”, који се под овим именом одржава од 2006. године. Од петка до недеље биће приређен богат музички програм уз учешће више локалних рок група, бајкерске игре и, по први пут, борба витезова (бохорт).

– Ово ће бити посебно занимљиво за посетиоце бајкерског кампа јер реч је о атрактивном програму српских витезова. Борбе ћемо организовати после дефилеа, који је планиран за суботу 22. август од 16.30 сати. Учесници “Моточашћа” продефиловаће центром Лознице, уз задржавање испед кафеа “Ин”, који ће обезбедити бесплатно освежење за бајкере. Као домаћини, за мотоциклисте, који ће доћи из целог региона, обезбедићемо и бесплатне оброке од петка до недеље – каже Чедомир Милутиновић, представник МК “Блек драгонс”.

Као и претходних година, за све оне који желе да проведу три дана у Ковиљачи обезбеђен је бајкерски камп, улаз је 300 динара за мотоциклисте и 100 динара за пешаке, док ће се пиво на точење продавати по промотивној цени од 100 динара.

С. П.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )