ФУДБАЛСКИ ТУРНИР У ЛИПНИЧКОМ ШОРУ – Подриње победник

Подриње је наставило  серију добрих игара и резултата у припремном периоду. После освајања пехара на веома јаком турниру у Лозничком Пољу Подриње је било најбоље и на турниру у Липничком Шору. Играли су Пољани сјајно и заслужно су освојили пехар. У финалу су савладали Јадар из Ступнице са 7:1, а меч је прекинут двадесетак минута пре краја јер су Ступничани због повреда остали са само седам играча. У полуфиналу Подриње је било боље од зонаша Радничког Стобекс. После одличне игре славили су са 2:1.

– Задовољан сам оним што смо показали. Све полако долази на своје место. Играмо све боље и надам се добрим резултатима у првенству – каже Александар Тодоровић, тренер Подриња.

Презадовољан је и Владан Брадоњић, председник клуба из Лозничког Поља.

– Из меча у меч играмо све боље. Момци су већ сада у доброј форми и само да тако остане. Очекујем добре резултате и у првенству и плаасман у горњи део табеле – истиче Брадоњић.

Подриње ће у недељу имати генералну пробу – у Лозничком Пољу ће се састати са екипом Церове, а утакмица ће почети у 16 часова и 30 минута.

Раднички Стобекс је освојио треће место пошто је декласирао домаћина са 9:2. Клупчани су оставили добар утисак.

– Задовољан сам тренутном формом играча иако смо каснили са припремама. Верујем да ћемо бити спремни за старт. Имамо солидну екипу и надам се да добрим резултатима у првенству – каже Горан Миловановић, тренер Клупчана.

Раднички Стобекс ће за викенд имати две провере. Сутра ће се састати са Луком из Воћњака (прилику да заиграју добиће млади играчи), а у недељу ће одмерити снаге са Јадром из Ступнице. Оба меча биће одиграна у Клупцима.

Првог дана турнира Јадар је победио Слогу са 7:1. Обе екипе играле су у ослабљеним саставима. Ступничани ће генералну пробу имати у среду 12. августа када ће се састати са Луком. У клубу се надају да ће бити спремни за почетак нове сезоне, а циљ им је очување статуса.

За најбољег играча на турниру проглашен је Владан Максимовић (Подриње), најуспешнији стрелац је Филип Матић (Раднички Стобекс), а најбољи голман је Лазар Стефановић (Подриње).

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )