У КУД “ФРУЛА” – Мали Аца – љубимац публике

У КУД “ФРУЛА” – Мали Аца – љубимац публике

DSCI0675

Александар Арнаутовић (8) један је од најмлађих чланова припремног фолклорног ансамлба КУД “Фрула” из Липничког Шора, а своје прве играчке кораке направио је пре три године. Његов дар приметио је руководилац ансамбла Драган Пуљезевић, који истиче да мали Аца за три године није изостао ни са једног наступа.

– Он је изузетно брзо напредовао, савладао је кореографије и већ игра у припремном ансамблу. На сваком наступу изазива одушевљење публике – каже Пуљезевић и додаје да су у фолклорној секцији и две Ацине сестре и једна рођака.

Аца је љубав према игри наследио од маме и тате, који су такође врсни играчи, а, како каже, најлепше се осећа када изађе на сцену.

– Почео сам у шестој години и трудим се да сваки корак савладам као и старији играчи. Волим да наступам пред публиком, а најлепше сам се провео на фестивалу фолклора у Змињаку, када ми је публика аплаудирала неколико минута. Често желе да се сликају са мном, а мени је и то занимљиво – каже талентовани играч из Јадранске Лешнице, од септембра ученик трећег разреда.

С. П.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )