АТЛЕТИКА – АК ЈУНИОР – Нове медаље за Крупањке

АТЛЕТИКА – АК ЈУНИОР – Нове медаље за Крупањке

Mionica Spojena

Младе атлетичарке АК Јуниор из Крупња наставиле су серију успеха. Прошле суботе на два такмичења освојиле су седам медаља – две златне, три сребрне и две бронзане.

На атлетском такмичењу “Мишићеви дани” у Мионици у конкуренцији ученица петог и шестог разреда у трци на 500 метара Андријана Грујичић је заузела прво, а Милица Мијатовић треће место.

Данијела Тешић (јуниорка) била је најбоља на 1.500 метара, док се њена клупска другарица Марица Аврамовић пласирала на друго место.

У конкуренцији сениорки на 1.500 метара Јасмина Пајић је заузела одлично друго, а Милица Аврамовић треће место.

На Првенству Србије за млађе сениорке у Београду леп успех остварила је Наташа Живановић освајањем другог места у трци на 800 метара.

Лаура Лукић, тренер ових сјајних девојака, презадовољна је због резултата које постижу и истиче да је ово најуспешнија сезона од оснивања клуба 2007. године. Иако друге екипе у Србији имају неупоредиво боље услове за тренирање, Крупањке су им по резултатима раме уз раме. Тренутно клуб има 20 такмичарки које су готово са свих такмичења доносиле медаље. Лукићева каже да је интересовање за атлетику у Крупњу веома добро, а да би резултати били још бољи када би имали боље услове за рад и више новца за учешће на такмичењима.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )