ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА – Цео градски одбор у Лозници напустио странку

Само петнаестак дана пошто је изабран за председника Градског одбора Јединствене Србије у Лозници, Радомир Марић је напустио странку заједно са четири потпредседника и свих 30 чланова ГО. Он ту одлуку није образложио у саопштењу за јавност које је достављено медијима, а у телефонском разговору за ЛН рекао је да ЈС није испоштовала обећање које му је дато.

– Ми смо шест година чекали да Јединствена Србија одржи обећање да ће помоћи развој овог округа и отворити нова радна места, али то се није десило и ми немамо интерес да даље останемо у странци која је само окренута Јагодини – каже Марић, тврдећи да нико од њих неће журити са одлуком о новом политичком ангажовању.

Он је за председника странке у Лозници изабран пошто је његов син Добросав Марић, тада и потпредседник странке и председник ГО, напустио  Јединствену Србију и основао Покрет “Западна регија”.

Колико Јединствена Србија има чланова у Лозници, да ли ће они наставити рад или је странка Драгана  Марковића Палме нестала са овдашње политичке сцене, није било могуће проверити ових дана. У сваком случају, те странке више нема у локалном парламенту јер су је од 2013. до данас напустила сва четири одборника.

З. В

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )