СМЕНА НА ВРХУ ГРАДСКОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ – После сина, странку води отац

Добросав Марић, досадашњи председник Градског одбора Је-динствене Србије у Лозници, поднео је оставку, али је та функција остала у кругу породице пошто је 9. јуна на ванредној седници ГО за новог председника изабран његов отац Радомир Марић. Истовреме-но, за потпредседнике су изабра-ни Владан Дражић, Драган Ђукић и Живко Марић, док је састав Градског одбора остао непроме-њен.

У саопштењу за јавност ГО ЈС наводи се  да је Добросав Марић оставку поднео из личних разлога, а у разговору за ЛН он је обја-снио да је, заправо, напустио странку.

– Имао сам одличну сарадњу са председником странке Драганом Марковићем Палмом, али очекивао сам много већу подршку стран-ке градским одборима који су на протеклим локалним изборима са-мостално прешли цензус. То се ни-је догодило и ја сам одлучио да на-пустим странку – каже.

Марић је био и потпредседник странке, председник њеног Огру-жног и Градског одбора и одбор-ник у Скупштини града. Напу-штањем странке, како је рекао, неће напустити и политику. Даље ће наступати као самостални од-борник, а са истомишљеницима већ разматра могућност оснива-ња групе грађана са којом би иза-шао на наредне локалне изборе за које тврди да ће бити у децембру.

З. В

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )