ПРВА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ ПОВЕРЕНИКА СНС ВИДОЈА ПЕРОВИЋА – Отворени смо за све иницијативе

ПРВА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ ПОВЕРЕНИКА СНС ВИДОЈА ПЕРОВИЋА – Отворени смо за све иницијативе

PETROVIC POVERNIK SNS

Напредњаци у локалном парламенту сада имају 33 одборника јер им се придружио  још 21 одборник из Покрета за Лозницу и Подриње, два из редова самосталних одборника и један демократа. Нова шанса за бржи локални економски развој Лознице, а охрабрење је подршка Владе Србије и премијера Вучића. Односи у странци много су бољи него што се наизглед чини или од онога што неки желе да представе, тврди Петровић

“Одборничка група Српске напредне странке позива све у граду којима је Лозница и њен развој на првом месту да нам се придруже, пре свега они који ће радом и делима показати своју љубав према свом граду и својим грађанима, спремност да се ухвате укоштац са свим изазовима који су пред нама и свим проблемима на које наилазимо у  раду”, поручио је у понедељак са прве конференције за медије повереник лозничких напредњака  Видоје Петровић.

Петровић је представио одборничку групу СНС која ће убудуће у локалном парламенту од укупно 59 имати 33 одборника.

– Поред девет одборника СНС, одборничкој групи се придружио још 21 одборник из Покрета за Лозницу и Подриње, два из редова самосталних одборника и један из Демократске странке. Овде смо да бисмо послали јасну поруку да ћемо се борити марљивим радом и посвећеношћу да градимо Лозницу која ће бити још боље место за живот и рад. Следећи политику председника СНС и премијера Владе Србије Александра Вучића, тражићемо још већу одговорност и још боље резултате у раду свих, пре свега оних који долазе из редова СНС, али и других. Време пред нама представља нову шансу за бржи локални економски развој Лознице, а охрабрење за тако нешто јесте подршка Владе Србије и премијера Вучића која ће у наредном периоду бити још присутнија када је у питању наш град. СНС је отворена за све иницијативе, за све предлоге и људе добре воље. То је наша порука грађанима, али и свима који се баве политиком, да она има смисла ако иза себе оставимо нешто што је видљиво и мерљиво, што ће живот учинити бољим – рекао је Петровић.

Т.М.С

Цео текст можете прочитати у штампаном издању или на www.novinarnica.net

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )