КАРАТЕ: УСПЕХ КК ШАМПИОНИ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ – Бранкица првак Србије

КАРАТЕ: УСПЕХ КК ШАМПИОНИ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ – Бранкица првак Србије

kolor karate brankica

Сјајан резултат остварила је Бранкица Неговановић, чланица КК Шампиони из Бање Ковиљаче, на Првенству Србије у каратеу за полетарце, пионире и наде минулог викенда у Новом Бечеју (борбе) и Лазаревцу (кате). У конкуренцији нада окитила се златом и у борбама и у катама и тако још једном показала да је међу најперспективнијим такмичаркама у Србији. То су потврдили и селектори Горан Шћепановић и Петар Косановић. Све мечеве је добила убедљиво са 3:0, а у финалу у борбама чак са 9:0 победила је Александру Божанић  (Дипломат, Сопот). У катама у финалу се састала са прошлогодишњом првакињом Балкана Иваном Ђорђевић  (УНС, Београд) и славила са 3:0.

– Презадовољна сам. Добро сам се припремила, али нисам очекивала тријумф у обе категорије. Ово је један од мојих највећих успеха. Ускоро ме очекује Балканско првенство у Херцег Новом (од 29. до 31. маја) и Светски куп у Умагу (од 29. јуна до 5. јула). Надам се новим медаљама у обе категорије – поручује Неговановићева.

Успешни су били и остали такмичари КК Шампиони. Сребрне медаље у катама у конкуренцији нада припале су Христини Пандуровић и Марици Арнаутовић. Бронзу су освојили Ненад Обрадовић и Маина Бојиновић у катама, као и ката тим пионирки (Катарина и Јелена Јокичић, као и Николина Новаковић).

Освајачи медаља очекују позив селектора за Балкански шампионат и надају се успешном наступу.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )