КИК-БОКС: ПАНИЋ ПРВАК ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ – ТИТУЛА У ДЕСЕТОЈ СЕКУНДИ

КИК-БОКС: ПАНИЋ ПРВАК ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ – ТИТУЛА У ДЕСЕТОЈ СЕКУНДИ

Stefan sampion

Кик-боксер Стефан Панић (17), члан лозничког клуба Вукови, освојио је у недељу на Првенству централне Србије у дисциплини К-1 одржаном у Алексинцу, златну медаљу у конкуренцији јуниора до 71 килограма. Панић се у борилишту није ни ознојио муњевито савладавши противника класичним нокаутом у десетој секунди меча.

– Пружио сам предњу руку и ногом извео ударац изнад колена, само је клекнуо и пао. Добро сам се спремио за првенство захваљујући тренеру Александру Николићу и њему припадају заслуге за овај успех. Овог викенда очекује ме бокс меч у “Лагатору”, али је кик-бокс, посебно дициплина К-1, мој први избор. Наставићу да тренирам, али ми је првенствени циљ да се упишем на Електротехнички факултет и да га завршим – каже млади шампион, ученик Техничке школе.

Стефан је раније играо фудбал и био сасвим добар, али га је кик-бокс пре шест месеци са травнатог терена одвео у ринг.

Вукови су се са првенства вратили са још две медаље, Василије Максимовић освојио је сребрну, а Милош Ковачевић бронзану. Крајем марта такмичари овог клуба имаће прилику да се оките новим одличјима на првенству у лоу-кику.

Н. Т.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )