ОСНОВАНО НОВО УДРУЖЕЊЕ ПРИВРЕДНИКА У ЛОЗНИЦИ – “СМЕЛО” ЗА БОЉИ ПОСЛОВНИ АМБИЈЕНТ

ОСНОВАНО НОВО УДРУЖЕЊЕ ПРИВРЕДНИКА У ЛОЗНИЦИ – “СМЕЛО” ЗА БОЉИ ПОСЛОВНИ АМБИЈЕНТ

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Прошлог петка у Бањи Ковиљачи је одржана оснивачка Скупштина удружења малих и средњих предузећа ”Смело”. Изабран је Управни и Надзорни одбор, а у наредних годину дана функцију председника обављаће Драган Пајић, предузетник из Лознице. Међу оснивачима су предузећа “Еуроимпекс”, “Пејак-Хандел”, “Алумил Мајер”, “Дуга М”, “Рајн-Мајн”, “Три М”, Аутосервис “Томин”, “Интеринвест” и друге фирме.

– Удружење смо основали на иницијативу више привредника који нису задовољни садашњим пословним амбијентом у нашем граду. Сарадња са локалном самоуправом није на нивоу на каквом би требало да буде, сматрамо да нисмо довољно видљиви и да се наш глас недовољно чује. Нисмо задовољни ни радом постојећих удружења привредника. Она постоје на папиру, али ми не осећамо да она делују и не желимо да носимо туђе хипотеке . Економски развој је једини начин изласка из ове тешке ситуације у којој се налазимо. Уверени смо да ћемо много лакше сарађивати са локалном влашћу кроз удружење него појединачно у креирању бољег пословног амбијента – каже Пајић.

Оснивачкој Скупштини удружења присуствовао је и Миливоје Милетић, потпредседник РПК и председник Привредне коморе Београда.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )