ФК ЛОЗНИЦА: ПРИПРЕМЕ У ПУНОМ ЈЕКУ – СУТРА ПРВА УТАКМИЦА

ФК ЛОЗНИЦА: ПРИПРЕМЕ У ПУНОМ ЈЕКУ – СУТРА ПРВА УТАКМИЦА

loznica prvi tim

Фудбалери Лознице увелико се припремају за други део првенства у Српској лиги. За сада се све одвија по плану. Фудбалери тренирају два пута дневно, а већ сутра одиграће и прву пријатељску утакмицу.

– Задовољан сам како теку припреме. Фудбалери су вредни, одговорни и нема повређених и болесних. За сада нема промена у екипи. Још увек трају разговори око евентуалних појачања, а да ли ће их бити, видећемо. Сутра ћемо одиграти прву контролну утакмицу. Са Дрином из Зворника највероватније ћемо се састати у етно-селу Станишић у Републици Српској. Играћемо на вештачкој трави. Нова провера је у среду 11. фебруара када ћемо се састати са екипом Радничког Стобекс. Желимо да што боље уиграмо тим тако да резултати у овим мечевима нису много важни – каже Душко Обадовић, тренер Лознице.

Управа клуба настоји да обезбеди боље услове за рад млађих селекција. На помоћном терену постављене су кућице за играче које су до сада биле на главном терену.

– Планирамо да у наставку сезоне наше млађе селекције своје утакмице играју на помоћном терену. Због тога намеравамо да овај терен оспособимо тако да се ту могу играти првенствене утакмице млађих селекција, као и пријатељски мечеви првог тима. Желимо да овај комплекс заокружимо, али за то је потребно много новца који ми немамо. И даље размишљамо о постављању вештачке траве на другом помоћном терену. Очекујемо помоћ Фудбалског савеза Србије. За сада смо још увек далеко од реализације, али надам се да ћемо успети. На главном терену поставићемо нове кућице. Трудимо се да фудбалерима омогућимо што боље услове.  До наставка сезоне остало је нешто више од месец дана и сада је најважније да се екипа добро припреми. Предност јесте велика, али ништа још увек није решено. Верујем да ћемо бити спремни за тешке утакмице које нас очекују. Титула је циљ и уверен сам да ћемо је освојити – оптимиста је Зоран Грујичић, председник клуба.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )