НА ФЕЈСБУКУ – ЛАЖНИ ПРОФИЛ СОЦИЈАЛИСТЕ

НА ФЕЈСБУКУ – ЛАЖНИ ПРОФИЛ СОЦИЈАЛИСТЕ

radosav

На фејсбуку се ових дана поја-вио профил потпредседника Градског одбора СПС Радосава Јошића, са његовим негативним коментарима о градоначелнику Видоју Петровићу и народном посланику др Јездимиру Вучетићу. Према Јошићевим речима, то је лажни профил, а он се због тога обратио лозничкој полицији.

– Профил је лажан, злоупотребљено је моје име и  фотографија са предизборног плаката одборничких кандидата за изборе 2012, и нема везе са мном. Нисам томе придавао значаја, али када се појавио коментар у коме наводно претим народном посланику др Јездимиру Вучетићу због смене директора лозничке Опште болнице, све сам пријавио лозничкој полицији и поднео пријаву против Н. Н. извршиоца. Ови коментари говоре много више о онима који то раде, а употребљавам множину, јер са  великом сигурношћу могу да претпоставим одакле све то иде и ко то ради. Иначе, имам фејсбук профил, али нисам претерано активан, мој став је да друштвене мреже нису место за истицање политичких ствари, а посебно не претњи и увреда – каже он.

Председник лозничких социјалиста Драган Павловић, каже да се Градски одбор потпуно ограђује од појаве лажних профила са именима њихових  чланова или руководства.

– Згранути смо што неко на тај начин злоупотребљава друштвене мреже. Очигледно је да то није било усмерено само против Јошића него је то била нечија намера да прави пометњу у самој странци, али и поремети односе између СПС и наших коалиционих партнера. Може на фејсбуку бити различитих коментара, културних и некултурних,  али је у овом случају  баш било гнусних ствари и то најоштрије осуђујемо. Јошић је потпредседник Градског одбора, његове изјаве имају тежину и ово са лажним профилом било је злонамерно. Наглашавам да се руководство ГО СПС Лозница, као и сви чланови  у потпуности ограђују од таквих профила и коментара – каже Павловић.

Т. М. С

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )