ВИДОЈЕ ПЕТРОВИЋ ПРЕЛОМИО – ОСНИВА ПОКРЕТ ЗА ЛОЗНИЦУ И ПОДРИЊЕ – НЕЋУ ВИШЕ НИКОМЕ ДА БУДЕМ ГРОМОБРАН!

ВИДОЈЕ ПЕТРОВИЋ ПРЕЛОМИО – ОСНИВА ПОКРЕТ ЗА ЛОЗНИЦУ И ПОДРИЊЕ – НЕЋУ ВИШЕ НИКОМЕ ДА БУДЕМ ГРОМОБРАН!

vido je (2)

Док се градило, док је овај град напредовао, знао сам зашто трпим ударце, а сада и сам себи постављам питање шта је најбоље за Лозницу. Питање опстанка коалиције не желим да ломим преко колена, каже у разговору за ЛН градоначелник Лознице Видоје Петровић потврђујући наше сазнање да оснива ГГ Покрет за Лозницу и Подриње

По свему судећи, Видоје Петровић, градоначелник Лознице, излази из политичког тиховања у којем је био добар део ове године. Међутим, и његови коалициони партнери били су неуобичајено тихи па се стицао утисак да град води помоћник градоначелника који је и  најчешће иступао у јавности.  Један добар познавалац прилика у локалној власти то стање је дефинисао речима: “Видоје Петровић не зна како да оде, а СНС не зна како да дође”. Људи блиски Петровићу тврдили су да он поуздано не размишља бар о једној ствари – о преласку у неку другу странку, поготову не у СНС, како се нагађало у делу јавности.

– За њега је то питање части. Он никада не би себи дозволио да буде прелетач и да остави на цедилу људе са којима је више од десет година градио политичку каријеру. Осим тога, не верујем ни да би га лознички напредњаци прихватили, јер свима је јасно да он може да буде само вођа, а никако политички избеглица или статиста који чека нови круг извлачења – тврди један његов саборац.

З. Вишњић

Цео текст можете прочитати у штампаном издању или на www.novinarnica.net

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )