РУКОМЕТ (МУШКАРЦИ) – ПРВА ЛИГА “ЦЕНТАР” – ИЗ ГРЕШАКА У ПОРАЗ

РУКОМЕТ (МУШКАРЦИ) – ПРВА ЛИГА “ЦЕНТАР” – ИЗ ГРЕШАКА У ПОРАЗ

mrk

Рукометаши Лознице били су на прагу победе против екипе БАСК Соко, али на крају су поражени (23:22). Одлучио је велики број грешака које су Лозничани направили. Минут и по пре завршетка меча имали суу напад и прилику да изједначе, али погрешили су, брзоплето су извели напад и остали без бодова.

– Била је то добра, борбена утакмица. Штета што нисмо освојили бар бод. Много зицера смо промашили. То нам је “дошло главе”. Морамо бити много прецизнији, иначе, тешко ћемо доћи до бодова. У одбрани смо играли добро. Направљен је помак. Из меча у меч екипа све боље функционише, али мора још много да се ради. Очекује нас утакмица против Примуса и надам се да ћемо одиграти добар меч. Бод би био успех – каже Милан Илић, тренер Лозничана.

Остали резултати 4. кола: Вождовац – Нови Београд 28:23, Студентски град – Примус 23:23, Обилић – Партизан 2 39:36, Слога – Смедерево 31:30 и рекреативо – Синђелић 21:20.

Вождовац је први са 8 бодова, други је БАСК Соко са 7, трећи Обилић, четврти Нови Београд и пети Рекреативо имају по 6, шести је Синђелић са 5 бодова. Примус на седмом и Студентски град на осмом месту имају имају по 3 бода, девети је Партизан 2 са 2 бода колико има и десета Слога. Без бодова су Смедерево и Лозница.

Меч у Београду између Примуса и Лознице биће одигран у недељу, а почеће у 19 часова.  У осталим утакимицама 5. кола састаће се: Партизан 2 – Вождовац, Нови Београд – Студентски град, Смедерево – Обилић, Синђелић – Слога и БАСК Соко – Рекреативо.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )