О ПОВРАТКУ ДС НА ВЛАСТ? – БИЋЕМО ОБАВЕШТЕНИ

О ПОВРАТКУ ДС НА ВЛАСТ? – БИЋЕМО ОБАВЕШТЕНИ

Dr nСкупштина је именовала и директоре преостала два јавна предузећа за које је поновљен конкурс. За директора ЈП “Град“ именован је Пантелија Алексић, дипл. економиста, а Владан Трипковић, дипл. просторни планер, за директора Јавног стамбеног предузећа „Лозница“. Избор Трипковића члана ДС и бившег потпредседника ГО није остао незапажен.

Мирослав Радуловић, одборник СПС, СДПС, ГГ привредника и пољопривредника, рекао је да је његов избор мало необичан када, како је рекао “знамо како функционише овај град, бојим се да то није прича која има неку другу позадину“ – рекао је он. 

Милена Манојловић Кнежевић, заменица Скуштине града, рекла да је кандидате изабрала комисија коју је именовала Скупштина састављена од представника свих парламентарних странака и да УРС никоме није уступио место. Изабрани кандидати су имали највише бодова од свих који су конкурисали, УРС је имао своје кандидате, али се они нису јавили.

Према речима др Николе Јаковљевића, шефа одборничке групе ДС,  у нормалном политичком животу најбољи и треба да буду тамо где заслужују а ДС ће наставити да се бори да на одговарајућа места дођу најквалитетнији људи при чему је потпуно небитно какво им је партијско опредељење.

Одговарајући на Радуловићево питање Радомир Филиповић, заменик шефа одборничке групе ДС, је рекао:

– Ми смо политичка странка која је заступљена са одборничком групом у овом парламенту и, наравно, да као и остали мислимо о себи доста добро, имамо квалитетна решења за грађане овог града и наравно, да имамо амбиције да уђемо у власт и ми ћемо у одређеном тренутку са одређеним партнерима вероватно ући у власт под одређеним условима. Кад ће то бити и који су услови, бићете на време обавештени.

В. Мићић

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )