КАРАТЕ – ЗЛАТНА САЊА

Sanja na pobednickom postolju

На недавном Првенству Европе за младе Карате федерације Србије ЈКА Шотокан једанаестогодишња Сања Ђурић, такмичарка КК Дрина из Љубовије, заблистила је пуним сјајем. Освојила је три златне медаље – у договореном спарингу појединачно и екипно и у катама. Још прошле године Сања је наговестила да је пред њом блистава карате будућност. Тада је на Европском првенству у Крушевцу у катама и екипно договореном спарингу освојила златне медаље. Она је вишеструки првак државе у катама и договореном спарингу и међу најбољим је младим такмичарима у Србији.

– Овај спорт заволела сам још у вртићу где смо имали забавну школу каратеа. Мора много да се вежба, али када нешто волите, онда препрека нема и лако се нађе време за све – каже Сања.

Иван Николић, тренер КК Дрина презадовољан је резултатима које она постиже.

– Сања је изузетно талентована, вредна, на тренинзима, као и на такмичењима пружа максимум. Ката и спаринг тим  (десет и једанаест година) за Европско првенство припремао је Марко Томић, тренер КК Крушевац, а  Сањин и успех других такмичарки потврђују да се добрим радом могу постићи врхунски резултати – истиче Николић.

Сања има максималну подршку родитеља и клуба што јој много значи. Од ње се и у будућности могу очекивати врхунски резултати.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )