МАЧВАНСКА ОКРУЖНА ЛИГА – ПОЛА ЛИГЕ СТРАХУЈЕ

До краја првенства у Мачванској окружној лиги треба да буде одиграно још шест кола. Рађевац из Крупња има убедљиву предност (10 бодова) у односу на друголасирану екипу Хајдук Станка из Црне Баре. Крупањци су од самог старта на челу табеле и тешко да ће некоме препустити титулу. Имају добар тим, играју добро и на најбољем су путу да од јесени заиграју у Зони “Дрина”.

Много занимљивија и неизвеснија је борба за опстанак. Млади борац из Дубља и Мајур су без изгледа, а тражи се трећи путник за нижи ранг.  Подриње из Лозничког Поља је најугроженије. Пољани су јесенас завршили на седмом месту са 21 бодом, а овог пролећа су освојили само 6 бодова и неочекивано су се нашли у тешком положају. Угрожени су и Јединство из Штитара са 29 бодова, Јадар из Ступнице и Дрина из Љубовије са по 30, Гучево из Бање Ковиљаче и Антимон из Зајаче са по 31, али и осми Синђелић који има 34 бода.

Када првенство буде настављено на програму ће бити мечеви 25. кола. Састаће се: Гучево – Јединство (М. З.), Мачва 2005 – Синђелић, Младост – Дрина, Подриње – Мајур, Јединство (Ш) – Хајдук Станко, Рађевац – Липолист, Прово – Млади борац и Јадар – Антимон.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )