МАЛИ ФУДБАЛ: БОЖИЋНИ ТУРНИР – ПЕХАР “ПРОЛЕЋУ”

МАЛИ ФУДБАЛ: БОЖИЋНИ ТУРНИР – ПЕХАР “ПРОЛЕЋУ”

turnir

У Лозници је на Божић завршен традиционални турнир у малом фудбалу. У финалу су се састале екипе кафеа “Пролеће” и кафеа “Бонђорно”. Фудбалери “Пролећа” били су успешнији и славили су са 2:0. Њима је припао победнички пехар и стотину хиљада динара, док је другопласирана екипа добила 40.000 динара. Награде су им уручили Дејан Сталовић, члан Градског већа и Жељко Марјановић, директор УФК “Лакгатор” која је и била организатор турнира. 

У конкуренцији ветерана прво место освојила је екипа “Златара ДМД Арно инокс”, док је друго место припало екипи “Пријатељи”.

– Турнир је у потпуности успео. Задовољан сам квалитетом фудбала, али и бројем гледалаца који су пратили турнир. Утакмице је за десетак дана колико је такмичење трајало гледало више од 6. 000 гледалаца, а само финалне мечеве пратило је њих око хиљаду. Више од три стотине активних и бивших фудбалера заиграло је на турниру међу којима и некадашњи асови лозничког фудбала – Драган Мићић, Душко Обадовић, Светислав Вукашиновић и други. Све је протекло у најбољем реду и надам се да ће наредни турнир бити још масовнији и квалитетнији – каже Марјановић.

В. Ст.

 

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )