У ЛОЗНИЦИ ОВЕ ЗИМЕ – БЕЗ КЛИЗАЛИШТА

I OVE ZIME NA KLIZALISSTE

Млади, а и они нешто старији Лозничани неће имати прилику да ове зиме уживају на отвореном клизалишту иза Вуковог дома културе као претходних година.  УФК “Лагатор” је за ту намену издвајала око два милиона динара, али овог пута новац ће бити преусмерен за друге приоритете.

– Нажалост, морали смо да се одлучимо на тај корак јер нам предстоје послови који се не могу одлагати и који много коштају. Намеравамо да заменимо паркет у хали, столице на трибинама, као и део столарије. Такође, ове зиме требало би и да завршимо топлификацију “Соколане”. За ове радове издвојили смо 14 милиона динара. У наредној години обележавамо 30. година постојања и успешног рада и желимо да хала добије нови изглед. Велики посао је пред нама и надам се да ћемо га успешно завршити.  Сваког дана неколико стотина спортиста тренира у хали и желимо да им омогућимо најбоље услове за рад и одигравање утакмица – каже Жељко Марјановић, директор УФК “Лагатор”.

Према његовим речима, иако ове године неће бити отвореног клизалишта у Лозници то не значи да га неће бити ни наредне зиме.

– Верујем да ће се деца већ наредне зиме клизати на отвореном клизалишту. Потрудићемо се да им то обезбедимо – поручује Марјановић.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )