У ЛОЗНИЦИ ОТВОРЕН ХИПЕРМАРКЕТ “МИЛЕ ПРОМ” – ВЕЛИКИ ИЗБОР – ПОВОЉНЕ ЦЕНЕ

У ЛОЗНИЦИ ОТВОРЕН ХИПЕРМАРКЕТ “МИЛЕ ПРОМ” – ВЕЛИКИ ИЗБОР – ПОВОЉНЕ ЦЕНЕ

mileprom

У првом домаћем хипермаркету у Лозници на хиљаду квадратних метара смештено више од пет хиљада артикала, кафе-посластичарница и играоница. Посао у новом објекту нашло 25 радника

 

Прошлог четвртка у Лозници је отворен први домаћи хипермаркет “Миле пром”. Компанија “Нели” у чијем саставу послује “Миле пром” на хиљаду квадрата купцима је понудила више од пет хиљада артикала у савремено опремљеном објекту. На 800 квадрата изграђен је и паркинг са  40 места. Већ првог дана више од три хиљаде грађана пазарило је у хипермаркету.  Уље су могли да купе за 109,90 динара, купус за један динар, шећер за 76, а крем  бананицу за 3,90 динара. Било је још много попуста, а то ће бити пракса и убудуће. Повољне цене, велики асортиман квалитетних производа, љубазни трговци већ 19 година привлаче Лозничане и не само њих већ и купце из околних места. Када су Тодор ( и сада је директор овог предузећа)  и Митар Обрадовић 1994. године покренули породичну фирму “Миле пром” имали су једног, а сада као ХК “Нели” више од 230 радника.

  Породица је била стуб фирме и захваљујући заједничком раду израсли смо у озбиљну компанију и због тога сам веома задовољан. За потребе хипермаркета примили смо нових 25 радника.  Одавно је постојала потреба за  оваквим објектом, али нисмо могли да пронађемо одговарајућу локацију све док нисмо купили бившу “Моду”. Сада смо омогућили грађанима да у много бољим условима него у нашим постојећим објектима, купују робу по повољним ценама. Ускоро ћемо купцима омогућити  бесплатно печење меса које купе у нашој месари. На чеоним гондолама и палетама роба је јефтинија за пет до десет одсто, а сваке недеље имаћемо акције у којма ћемо купцима понудити најмање пет производа по изузетно повољним ценама. Поред тога ту је и кафе-посластичарница где грађани могу да се освеже, као и играоница са пуно играчака. Жетони за аутомобиле су бесплатни, а док маме пазаре, децу ће им причувати наша радница – рекао је Митар Обрадовић власник ХК “Нели”.

На пригодној свечаности хипермаркет су у рад пустили Видоје Петровић, градоначелник Лознице и Митар Обрадовић.

– Отварање хипермаркета је леп догађај за наш град. Честитам власнику и запосленима на одличним резултатима које годинама постижу. Компанија у сваком погледу може да буде пример добре праксе. Ово предузеће је кроз проширење своје делатности отворило нова радна места што је веома важно за град. Претходних година учинили смо много да подигнемо капацитете локалне администрације, подигнемо ефикасност у раду и да донесемо низ одлука које ће олакшати пословање предузећима. Наш интерес није само привлачење страних инвеститора већ да исте услове пружимо и домаћим привредницима – рекао је том приликом Петровић.

Први купци на отварању хипермаркета били су награђени телевизором (три), пеглом и миксером. Фото-репортажу са отварања можете видети на 12. страни штампаног издања.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )